CV

2021-2022: Apprentice Master programme, Kunstpodium-t.  

2016-2021: Nieuwe Akademie Utrecht (NAU). 

Tijdens de opleiding bij de NAU is mijn passie voor sculpturen ontstaan. Met  verschillende – zowel oude als nieuwe – materialen maak ik tekeningen in de ruimte. Hiervoor gebruik ik o.a. hout, papier maché, karton en bestaande objecten zoals lampenkappen, stoelen frames of andere vormen die ik een nieuw uiterlijk geef.

De kracht van kleur en de balans tussen de vormen, zowel optisch als fysiek, spelen een belangrijke rol. De ene keer kies ik voor grafisch of geometrische vormen, de andere keer kan het gaan om organische vormen. Ik zoek naar de mogelijkheden van de materialen waarbij ik soms de uitdaging aanga om de elementen zo te stapelen dat er een ultieme balans ontstaat, zonder gebruik te maken van verbindingsmaterialen. 

Het is een avontuur waarin ik mij door de mogelijkheden van de materialen laat leiden. Het eindresultaat staat nooit vooraf vast. Gaandeweg ontstaat een beeld waarbij het voor de toeschouwer vrij is te associëren. 

2019-2020: Academie Filarski – kunsttraject

Ik schilder met acrylverf en werk met heldere kleuren. Ik bouw de werken op in verschillende lagen waardoor een textuur ontstaat die beweging van de elementen en diepte versterken. Soms leidt een schilderij tot het maken van een ruimtelijk werk door de vormen uit te werken of de patronen mee te nemen in een sculptuur.